Totaalrenovatie voor particulieren
en bedrijven in Antwerpen en heel België

Huis toe aan renovatie?

  • Zoekt u iemand die uw woning, pas gekocht huis perfect renoveert?
  • Iemand die van wanten weet als het gaat om gyproc, pleisterwerken, schilderwerk, loodgieterij en schrijnwerk?
  • Specialist in totaalrenovatie die alles tot in de kleinste details perfect afwerkt?
  • Zorgeloos renoveren?

Dan klopt u toch aan bij Phenix Total Interior. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in totaalrenovatie.  Talloze huizen en bedrijven hebben we gerenoveerd. Van vloeren tot valse plafonds, van de muren bepleisteren tot schilderwerken binnen en buiten.

Renovatie van uw woning

Of u nu een oude villa of een bestaand dakappartement gekocht heeft, of gewoon uw eigen vertrouwde huis onder handen wilt laten nemen, bij Phenix Total Interior weten we van aanpakken. Een huis verbouwen is geen sinecure en dat laat u liever aan een specialist over. Phenix Total Interior pakt de renovatie van uw woning professioneel en zorgvuldig aan.

Renovatie van uw bedrijf, winkel, praktijk, garage, magazijn, productieruimte,…

Bij Phenix Total Interior zijn we ook uitgerust om grote renovatieprojecten voor professionele partijen aan te pakken. Als bedrijf, zelfstandige, KMO, wilt u uw renovatieproject uitbesteden aan een professionele partner die alles in huis heeft om uw renovatie snel, correct en volgens de afspraak tijdig op te leveren. Phenix Total Interior stelt steeds alles in het werk om uw professioneel renovatieproject vakkundig en vlot af te werken.

Renovatie aannemer Phenix Total Interior: totaalrenovatie is een vak op zich

Totaalrenovatie is een vak op zich. Omdat u als klant verwacht dat de werken perfect op elkaar aansluiten, omdat u wilt dat alles met de grootste professionaliteit wordt afgewerkt en omdat u vooraf wilt weten hoeveel de totaalrenovatie u zal kosten. Daarom komen we – voor we een offerte maken – graag uw project bekijken. Zo kunnen we correct inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om uw woning te renoveren en welke materialen er nodig zullen zijn. Zo weet u op voorhand wat de renovatie van uw woning u zal kosten.

Ja, ik wil met een professioneel
renovatiebedrijf in zee!

Gyproc, pleisterwerk en vals plafond

Wij bezetten uw wanden en muren met gyproc of zorgen voor naadloos pleisterwerk. Ook uw vals plafond timmeren we perfect in elkaar.

Schrijnwerk, loodgieterij en elektriciteitswerken

Als u besluit om een ruimte, een woning, een kantoor, … helemaal aan te pakken, komen er dikwijls wel wat schrijnwerk, loodgieterij en elektriciteitswerken bij kijken. Ook dit kunnen we in een totaalproject mee aanbieden.

Gietvloeren: epoxy, PU, kwartsmortel, marmertapijt, steentapijt,…

In gietvloer, epoxy vloer, PU vloer, marmertapijt, beton look vloer, zijn we ook helemaal thuis. Samen met ons zusterfamiliebedrijf Floor Couture leggen we de mooiste gietvloeren. Welke gietvloer perfect is voor uw noden en wensen, bekijken we graag samen met u!

Vast tapijt en linoleum

Net zoals we specialist zijn in gietvloeren, zijn we net zo bedreven in vast tapijt, linoleum en bijna alle zachte vloerbedekking. Steeds perfect geplaatst.

Schilderwerken en behang

Wij schilderen uw woning, appartement, bedrijf, kantoor, winkel van binnen en van buiten. Ook behangen met glasvezel, klassiek behang of vliesbehang behoort tot de mogelijkheden.

Mortex en beton cire

Voor uw badkamer, keuken, inloopdouche wilt u een wandbekleding die bestand is tegen vocht én er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan zijn mortex en beton cire uitstekende keuzes. Ons zusterbedrijf Floorcouture® is specialist in onder meer mortex en beton cire.

Offerte voor uw totaalrenovatie

Wat kost een totaalrenovatie? Dat hangt van veel factoren af uiteraard:

  • hoe groot is uw project?
  • wat moet er allemaal gebeuren?
  • wat is de toestand van de woning, het gebouw?

Zaken waar we allemaal rekening mee houden als we voor u een prijs berekenen. Waar kunt u zeker van zijn? Dat we u altijd een concurrentiële prijs geven voor een uitstekende kwaliteit. Met Phenix Total Interior bent u gerust dat uw totaalrenovatie perfect én binnen de afgesproken termijn wordt gerealiseerd.

Ga met een professioneel renovatiebedrijf in zee.
Kies voor Phenix Total Interior!