Phenix Total Interior:
een op-en-top familiebedrijf

Patrick Tjoens begon dertig jaar geleden als zelfstandige vloerder. Vandaag is Phenix Total Interior een echt familiebedrijf met zonen Timothy en Jeffrey en schoondochter Anouck die mee in de zaak zijn gestapt. Jeffrey en Timothy leerden het vak al als jonge knapen toen zij vakantiewerk deden bij Phenix Total Interior. Voor vakmanschap geldt ook ‘jong geleerd, is oud gedaan’!.

Topteam met knowhow en vakkennis

Jeffrey, Patrick en Timothy runnen de zaak niet alleen. Ze worden bijgestaan door een kundig team vakmensen. We hebben heel veel vakkennis en knowhow in huis. Op die manier leveren we schilderwerken van topkwaliteit. En is totaalrenovatie een echte specialiteit van Phenix Total Interior. In samenwerking met ons zusterbedrijf Floor Couture plaatsen we gietvloeren van de hoogste kwaliteit. En ook betonherstellingen voeren we uit met veel professionaliteit en een perfecte afwerkingsgraad.

Meedenken met u

Wij denken heel graag mee met u, onze klant. Want uw tevredenheid is ook onze tevredenheid. Daarom zoeken wij altijd naar oplossingen op maat. We luisteren graag naar u, uw dromen, wensen en verlangens! Want een goede voorbereiding van uw project is al de helft van ons goede werk!

Passie voor onze gietvloeren

Schilderwerk tot in de puntjes uitgevoerd, totaalrenovatie en perfecte betonherstellingen, prachtige gietvloeren plaatsen: dat zijn onze passies. We zijn zelf heel trots op wat we doen. Daarom willen we ook dat alles perfect is afgewerkt en onze klant helemaal tevreden is met het eindresultaat. Daar streven we iedere dag met ieder project naar!

Klare communicatie

Phenix Total Interior gaat prat op een goede communicatie met u, onze klant. En we gaan nog verder want voor we aan uw project beginnen overleggen we ook met uw architect, de plaatser van uw vloerverwarming, uw binnenhuisarchitect,…

Ieder project wordt opgevolgd door één enkele projectleider die uw project van a tot z helemaal opvolgt. Zo kunt u zeker zijn van een geslaagde schilderwerken, een prachtige totaalrenovatie, een topkwaliteit gietvloer en professionele herstellingen van betonrot.

Transparante prijsinschatting

Voor we aan uw project beginnen, maken we een transparante, zo exact mogelijke prijsinschatting. We laten u op voorhand ook altijd weten wat voor extra’s er zouden kunnen voorvallen en hoeveel u dat dan zou kosten. Transparantie, eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid zijn onze troeven!

Service en planning zijn topprioriteit

Wij dragen service hoog in het vaandel en bekijken onze verantwoordelijkheid niet enkel wat ons eigen werk betreft. Zijn er problemen, dan lossen we ze op. Ook als collega’s fouten hebben gemaakt, denken we mee over een oplossing en bieden we onze vakkennis aan om tot een oplossing te komen. Dankzij de expertise die we voortdurend opbouwen, optimaliseren we ononderbroken onze producten en onze service. Onze nieuwe ideeën en ontwikkelingen blijven onze klanten verbazen.

Zekerheid voor de toekomst

U kunt zeker zijn van onze service – ook voor de komende jaren. Want ons bedrijf is een familiebedrijf met een jong team dat helemaal klaar is voor de toekomst!

Topkwaliteit schilderwerken, totaalrenovatie,
gietvloeren of betonherstellingen?